dinsdag 27 mei 2008

Interne wiki gestart!

De eerste wiki in de bieb is een feit: de Matrix I&A wiki!
Om actief en in een relatief korte tijd veel medewerkers bij het beleidsproces te betrekken wordt in onze organisatie momenteel de matrix-methode toegepast.
Een voorwaarde voor het succesvol laten verlopen van het proces is de betrokkenheid van alle medewerkers. Interne trainers worden ingezet om het proces te begeleiden. Voor de afdeling Informatie&Advies, waar ik bij hoor, is door Lieke, onze trainer een wiki ingezet. Deze wiki is opgezet via Wetpaint. Alle medewerkers van onze afdeling zijn uitgenodigd hieraan deel te nemen en de meesten hebben zich al aangemeld. De eerste threads zijn ook al verschenen. De Matrix I&A is natuurlijk wel een besloten wiki. Dit vind ik nu een hele functionele toepassing van de wiki; nog geweldiger is het eigenlijk dat de wiki is ingericht door iemand die niet eens mee doet aan 23dingen...

1 opmerking:

ikgadigi zei

Leuk! Jammer dat ik niet even kan snuffelen. Ik ben zelf aan de slag met documenten delen. Echt handig. Heb gisteren bij een vergadering ook externe partners zover gekregen een gmail account aan te maken om docs te kunnen delen.