maandag 30 maart 2009

Een datum prikken



Ik heb vandaag via de mail een uitnodiging gekregen met data voor een bijeenkomst; niets ongewoons, behalve dat de datum vastgelegd gaat worden via Datumprikker.nl.
Datumprikker.nl is een heel handige manier om een afspraak te maken met collega's, vrienden of familie. Vooral wanneer je met meerdere mensen moet afspreken is dat vaak een hele tijdrovende klus, waarbij je via mail en telefoon probeert een datum te vinden. Dat kan nu ook online: het is heel eenvoudig om een account aan te maken, vervolgens geef je de e-mailadressen op van de mensen die je voor je bijeenkomst wilt uitnodigen en een aantal data waaruit ze kunnen kiezen. Alle personen krijgen vervolgens een mail met het verzoek de geschikte datums aan te vinken. Als dat gebeurt is zie je op de website welke dag en tijd het best uikomt; dat zie je doordat achter elke datum een percentage staat van beschikbaarheid van de deelnemers. Het werkt echt heel simpel!
Ik weet niet of dit ook nog een Thing op de Masterlist is, en er zullen vast nog andere gelijkwaardige diensten bestaan, maar handig is het!

Geen opmerkingen: